ОБАВЕШТЕЊЕ за грађане који су поднели пријаве на Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова Града Новог Сада за 2024. годину

16/09/2024

Обавештавамо све заинтересоване грађане да су средства опредељена за реализацију Јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова Града Новог Сада за 2024. годину утрошена те се обуставља даљи пријем пријава на наведени јавни позив.

Решење којим се утврђује листа крајњих корисника (грађана) којом се одобравају бесповратна средства за реализацију мера енерегетске санације породичних кућа и станова на територији Града Новог Сада за 2024. годину може се преузети ОВДЕ.

Јавни позив за грађане ће бити поново расписан након што се обезбеде додатна средства, о чему ће грађани бити благовремено обавештени.

Јавни позив за избор привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације на породичним кућама и становима на територији Града Новог Сада отворен је до 2027. године.

Грађани који су остварили право за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова у наредном периоду ће бити обавештени о даљим корацима путем телефона и e maila који су навели у Пријавном обрасцу.