Позив на Прву радионицу за представнике заинтересованих страна о изради Акциног плана за зелени град (GCAP) за Град Нови Сад

22/04/2021

Позивамо Вас да учествујете на Првој радионци намењеној представницима заинтересованих страна у овиру процеса израде Акционог плана за зелени град (GCAP) за Град Нови Сад.

Прва радионица ће се одржати у on-line формату, у среду 28. априла 2021. године, са почетком у 15 часова.

Радионица се организује са циљем да се представници индентификованих заинтересованих страна упознају са процесом израде Акционог плана за зелени град (GCAP) за Град Нови Сад и дају свој допринос изради овог стратешког документа.

Како би учествовали на радионици неопходно је да се региструјете на следећем линку:

https://zoom.us/meeting/register/tJwudOypqz4iGdYNz-1voiqRa91U67NrTvuU

Након регистрације примићете на e-mail потврду о регистрацији и додатне информације на који начин да се укључите у саму радионицу.

Радионица ће бити организована путем ZOOM апликације. Онима који састанку буду присупили путем ове апликације, биће омогућен превод са српског и енглеског језика. Нажалост, ово неће бити могуће за оне који директно буду приступили радионици, а не преко ZOOM апликације.

У прилогу позива налази се и детаљна агенда радионице

Град Нови Сад је, у сарадњи са програмом Зелени град, који спроводи Европска банка за реконструкцију и развој и техничку помоћ финансирану од стране Зеленог климатског фонда, започео процес израде Акционог плана за зелени град (GCAP). Град Нови Сад, заједно са конзорцијуом RWA group - ARCADIS и националним експертима и консултанима, ради на изради Акциног плана за зелени град (GCAP) и организацији овог догађаја.

Од кључног је значаја да, поред представника Града Новог Сада и тима ескперата и консултаната, у сам процес израде буду укључени и представници заинтересованих страна, како би се обезбедило да сам Акциони план за зелени град (GCAP), као стратешки документ, обухвати различите визије развоја Града и интегрише их у сам документ.

За сва додатна питања можете контактирати: Драгицу Бранковић, dragica.brankovic@uprava.novisad.rs