Почело одбројавање до Сата за нашу планету 2015!

24/03/2016

Заједно са појединцима, институцијама и државама широм света, WWF-Светски фонд за природу је започео одбројавање до акције „Сат за нашу планету 2015“ која ће се одржати 28. марта од 20.30 до 21.30h.

Почетак овогодишње кампање је започео објављивањем најновијег видеа који приказује незаборавне тренутке и достигнућа с прошлогодишњих догађаја, те упечатљиве изјаве светских вођа попут генералног секретара UN-a Ban Ki Muna, америчког председника  Baraka Obame, али и познатих личности глумице  Eme Tompson, глумца Marka Rafala, итд. Сви они позивали су појединце и институције да што пре предузму нешто по питању ублажавања климатских промена.

Овогодишњу акцију „Сат за нашу планету“ је подржало  Министарство пољопривреде и заштите животне средине, Покрајински секретаријат за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине АП Војводине, Градска управа Града Београда - Секретаријат за заштиту животне средине, Град Нови Сад – Градска управа за заштиту животне средине, као и бројне организације цивилног друштва и компаније.

Школе и невладине организације које желе да се пријаве за учествовање у овогодишњем обележавању акције Сат за нашу планету могу то учини путем сајта WWF-Светског фонда за природу
http://www.wwf.rs/sat_za_nasu_planetu/prijava/

Више о акцији Сат за нашу планету можете погледати овде
http://www.wwf.rs/sat_za_nasu_planetu/